Servicii stomatologice

Servicii stomatologice

Va oferim tratamente de stomatologie, intr-un mediu relaxant, cu atentie pentru detalii si respect personal si profesional.

Implantologie

Exista situatii in care dintii absenti pot fi inlocuiti prin impante. Implantul este un surub care inlocuieste radacina si o parte din coroana dintelui absent. Tratamentul prin implanturi presupune o inerventie chirurgicala, de aceea nu toti pacientii pot beneficia de el. Necesita o perioada de asteptare (pentru acceptarea osoasa a implantului) de cateva luni. Este un tratament de lux, in general insa satisfactiile sunt mari (pacientii renunta la proteze).

Terapia odontala

In cabinetul stomatologic cariile se trateaza prin obturatii definitive (plombe) Folosim numai materiale composite care asigura o culoare asemanatoare cu a dintelui. Uneori cariile adinci ajung aproape de nerv si dau dureri. In acest caz, se scoate intii nervul dintelui si apoi se reface dintele cu materiale composite. Intre sedinte e necesara o saptamina de asteptare.

Protetica

Alteori dintii cariati nu mai pot fi tratati cu ajutorul plombelor, caz in care ei se imbraca cu coroane. Pentru fabricarea lor sunt necesare citeva zile. Protetica dentara ne mai ajuta atunci cind ne lipsesc dinti. In functie de numarul, pozitia, implantarea si felul in care musca dintii inca prezenti se alege o solutie de tratament: o lucrare fixata prin cimentare (punte) sau o lucrare mobila sau mobilizabila (proteza)

Profilaxie, igiena

O buna igiena dentara asigura confort,mai putin stress legat de controlul periodic la dentist si cu siguranta mai multi bani in buzunarul Dumneavoastra. E bine sa va curatati dintii dupa fiecare masa cu ata dentara, perie si pasta de dinti. Oricum, nu va culcati seara fara sa va fi spalat pe dinti.

Se acorda fiecarui pacient tot timpul necesar, se respecta ora programarii si se doreste acelasi lucru si din partea pacientului.