Despre cabinetul nostru stomatologic

Despre-cabinetul-nostru-stomatologic

Cabinetul nostru de stomatologie a fost infiintat in Buzau, in anul 2009 si respecta normele europene impuse de Direcţia de Sănătate Publica Buzau pentru funcţionarea corespunzătoare a cabinetului avand: sală de aşteptare, cameră specială pentru sterilizarea instrumentarului, toaletă pentru pacienţi.

Tratamentele de stomatologie sunt efectuate de dr. Cosmin Ungureanu, absolvent al:

  • Colegiul de Tehnica Dentara UMF,,Gr. T. Popa” Iasi promotia 2000
  • Facultatii de Medicina Dentara UMF,,Gr. T. Popa” Iasi promotia 2005
  • Cursului de Implantologie al UMF ,,Carol Davila” Bucuresti in 2008

Aparatură Ultramodernă si performanta

Cabinetul de stomatologie este dotat cu aparatură ultramodernă astfel putând fi asigurată o gama larga de servicii stomatologice.

Sterilizarea instrumentarului se face în cameră special amenajată cu sterilizator performant, inainte efectuandu-se sterilizarea la rece cu dezinfectanţi chimici pentru HIV, HVB, HVC si bacilul Koch, asigurandu-se astfel o sterilizare si asepsie la cele mai inalte standarde

Folosirea tuturor materialelor consumabile de unică folosinţă ( pahare, manuşi, aspiratoare ) garantează siguranţa şi relaxarea ce vor însoţi orice vizită la stomatologul dumneavoastră.

Se acorda fiecarui pacient tot timpul necesar, se respecta ora programarii si se doreste acelasi lucru si din partea pacientului.